West-Terschelling

The Loraas family's sailing diary
Liv-Marie & Lars Loraas / Lars Loraas
Tue 21 Jun 2011 17:27
 
Pos:53:21.889N 05:13.520E
 
En flott dag på sjøen sammen med de to andre norske seilbåtene Jazz og Jolly Sailor. Vi startet ikke veldig tidlig fra Den Helder men det var pga vi ikke hadde oppdaterte værmeldinger. Når de viste seg slik at det bare å starte så gjorde vi det.
 
Underveis hadde jeg kontakt med Norunn for hennes kjære Pabe kommer herfra. Norunn tok kontakt med Pabes søster for å høre om vi kunne få reservert bryggeplass men det lot seg ikke gjøre, men det viste seg å være plass. Kjekt var det.
På vei inn til øya var det noen seler som stakk hodet opp kanskje for å ønske oss velkommen, hvem vet.
 
Nå begynner vi faktisk å nærme oss Skandinavia og ikke minst jobbene våre. Som min gode venninde Britt mente at nå var det på tide å våkne etter et år med et helt annet liv. Ja vi gleder oss faktisk til å komme hjem og det er det mange grunner til. Men vi holder igjen litt til (smil)

Det skal bli morsomt å se litt mer av denne øya, hverken Lars eller jeg har vært på noen av de Friesche øyene tidligere. Vi gleder oss til det.