På vei mot Dover

The Loraas family's sailing diary
Liv-Marie & Lars Loraas / Lars Loraas
Thu 16 Jun 2011 16:31
 
Pos: 50:39.148N 00:33.026W
 

Værmeldingen hadde meldt i perioder mye vind dvs force mellom 6 – 8. Det ble hentet værfiler fra ulike værleverandører + værmelding fra Marinaen. Beslutningen ble tatt og vi satt seil, vi hadde ikke mer enn kommet ut fra utløpet av elva opp til Portsmouth før det blåste 30 blanke knop men den kom bakfra – altså sørfra. Det er helt noe annet enn å ha den fra en annen kant. Det var litt strømsjø med krappe bølger pga strøm og vin gikk mot hverandre. Etterhvert gikk de samme vei... Vi satte kutterseil og hadde 2.rev i storseilet. Det gikk med god fart og vi holdet god kurs. Morsomt det  å være på vei igjen.

 

Alt vel ombord - vi laget oss middag/ varm lunsj underveis. Godt det.