Dunmore East

The Loraas family's sailing diary
Liv-Marie & Lars Loraas / Lars Loraas
Sun 25 Jul 2010 13:48
Pos:52:09.037 6:59.390W
 
Vi gikk ut fra Howth havn kl. 18.30, vi skulle seile denne natta pga vinden skulle snu til NW - det var gunstig for oss. Vi pakket båt og gjorde oss selv klare. Jeg hadde satt en bolledeig og laget middag så vi kunne spise underveis. Lars gikk på vakt kl. 21.00 og fikk servert kaffe og ferske rosinboller til nattmat. Lars sa bare at nå blir han feit... noe jeg ikke helt tror på.
Vi hadde en flott nattseilas med vind fra S og SW - vi hadde i lange perioder en god slør + medstrøm. Men som alle vet så snur strømmen da var det 2 knop motstrøm....
Vi har nå begynt så smått å forberede oss til Biscaya krysset. Det skal vi gjøre alene og vi regner med å bruke ca. 5 døgn. Vi skal ligge i Crosshaven før vi går over og skal gjøre alle forberedelsene der. Men det er jo greit å begynne den mentale prosessen for oss begge to. I det store og hele så utnytter vi vårt sovemønster som vi har. Jeg er A menneske og Lars er B menneske - så det går litt av seg selv.
 
Vi har hatt et flott døgn på sjøen