Søndag 12.desember Treje søndag i advendt

The Loraas family's sailing diary
Liv-Marie & Lars Loraas / Lars Loraas
Sun 12 Dec 2010 13:37
 
Pos:14:19.223N 56:03.931W
 
Jepp en ny deilig dag på havet.. denne dagen startet helt nydelig. Jeg hadde vakt fra kl. 0400 - 0800, fra kl. 0600 kom det en gjevn fin vind og Lars stod opp kl. 07.00 og vi bestemte oss etter en kopp kaffe og te og sette opp Paraseileren. Tor Einar kom også opp mens vi holdt på med den. Søndagen så langt har vært elt nydelig. Vi spiste en sen frokost - lunsj med omelett og nystekte baquetter.. det smaker helt nydelig herutpå. Det er viktig å ha god mat men også sundt mat... det går fint. Jeg er virkelig glad for at vi har brukt litt tid på å få provianteringen på en god måte. Både at det skaper variasjoner og noen overraskelser...det liker gutta.
 
Vi stor koser oss det er litt vemodig at det snart er over men det er samtidig godt..
 
Ha en fin søndag alle som følger oss. Vi skal sole oss og fiske...