Gamle Portør Havn

The Loraas family's sailing diary
Liv-Marie & Lars Loraas / Lars Loraas
Sun 27 Jun 2010 13:25
Pos:58:48.28N 9:25.0E
 
Denne dagen startet tidlig, vi gikk ut under Vrengen sundet før kl. 0800 og jeg hadde satt brøddeig. Marie sov sin søteste søvn. Det var overskyet og litt kald luft. Lars fikk kaffe og jeg en tekopp så bars det ut forbi Veierland. Vi gikk for motor et stykke men fikk seilene opp etterhvert. Fikk god høyde forbi Svenner fyr og Bonden - etter det hadde vi en flott seilas helt til Gamle Portør Havn. Men innimellom her var det nystekte rundstykkerog frokost på alle mann. Marie og jeg gikk og tok oss en morgenlur på 2 timer - det var deilig. Jeg tok over etter den lange gode luren slik at Lars fikk seg en time avslapping med avisene. Marie tok seg en lur til... Vi ankom Gamle Portør Havn kl. 15.00 - vi er på besøk hos Gjermund og Håkon se www.jageren.com
Her blir vi til i morgen.
Jeg bakte Brownies før vi ankom til Gjermund - så vi ba på kaffe og Brownies.
En fin seilas i dag - det ble totalt 46 NM.
Marie har funnet seg godt til rette og jeg tror hun har blitt bitt av en tsetsefluen.. sover godt ombord.
I dag begynner det å gå opp for oss at - jo vi ska¨l ut på en lang seilas....morsomt