Hamble Point

The Loraas family's sailing diary
Liv-Marie & Lars Loraas / Lars Loraas
Sun 12 Jun 2011 12:39
 
Pos:50:50.690W 01:18.735
 
Jepp denne dagen startet med regn og himmel var grå. Dette er det Europeiske været og kjent også hjemme i Norge. En litt kald vårdag. Men vi har det bare bra.
Lørdagskvelden var vi på den legendariske Jolly Sailor ikke å sammenligne med våre norske seilervenner med en båt med samme navn. De passer navnet veldig godt - et lykkelig og glad skip. Men som så ofte tidligere tusla vi oss tidlig tilbake til Oda og i seng. Vi er litt trøtte etter en lang dag på sjøen.
 
Denne marinaen - Swanwick marina ligger helt øverst i Hamble River. Et legendarisk sted, hele elven er som en enorm parkerinsplass for utallige båter i alle størrelser og fasonger. Både motor og seilbåter som ligger for anker, på bøye, pootonger, ved brygge og faktisk noen på land. Her er det et yrende båtliv. Og ikke nok med det mens vi var på vei ut kanalen ble det seilt regatta blant alt dette, det var noen små båter. Ja ja her seiles det for en hver pris.
 
I dag søndag var vi en liten tur på en "guttegodtebutikk"  - i dette landet som alle de andre landene vi har vært i har de åpent på søndag. I dag er vi på vei mot Portsmouth.  
 
Alt vel med kjærestan som koser seg i regnværet. Det kommer nok sol en dag skal man se. Ellers takk for mange hyggelige mail - det er trivelig.