Torsdag 5.mai

The Loraas family's sailing diary
Liv-Marie & Lars Loraas / Lars Loraas
Thu 5 May 2011 11:14
Pos:27:12.010N 50:21.616W

 
Skip O'hoi... midt uti den store andedammen og her kan vi ikke annet å gjøre enn å prøve på komme oss fremover ved hjelp av motor siste døgn. Vi har passert de første 1000NM i går kveld, ikke værst synes vi. Lars laget deilig middag til oss, det ble rømmestekt laks med løk og ris. Etter denne deilige middagen var det tid for hørespillet om Dicke Dick Dickens. Det er et av våre store høydepunkt.. morsomt.
 
Dagen i går var en fin og rolig dag med strålende sol og fin jevn vind men utpå ettermiddag døde vinden ut og den skal komme igjen i dag i styrke 14 - 36 kn men vi venter fortsatt på den.  Heldigvis har vi stor dieseltank + 3 kanner på 20 liter. Det blir nesten 500 l med diesel. Greit i grunnen. Så kom vinden plutselig og det var deilig. Men vinden kom fra SE - vi har nå bidevindseilas.
 
Utpå dagen i dag er vi 1/2 veis mot Azorene og det er jo en flott milepel.. den må vi feire med noe godt fra fryseren hm hm jeg må tenke litt på det. Morsomt å lage en overraskelse.  
 
Ellers er alt bra ombord. Det nærmeste døgnet sier Mads skal det regne endel og til tider endel vind på omtrent 30 - 35 kn... det skal bli spennende.
 
Ha en strålende dag