Adminrality bay, Bequia

The Loraas family's sailing diary
Liv-Marie & Lars Loraas / Lars Loraas
Fri 7 Jan 2011 12:46
Pos: 13:00.200N 61:14.662W
Ja da har våre kjære ungdommer reist - litt vemodig men slik er det. Det har vært hyggelig å ha dem ombord og de har vært gode på å finne seg til rette. Ikke så lett når både tomplass og hva man skal ta seg til en noe begrenset. Ingen av dem er veldig vant med livet ombord i en seilbåt. Men det har gått fint. Når de hadde reist bestemte Lars og meg for å ta en natt seilas hit ned. Her må vi sjekkes inn i nytt land og toll myndigheter - en prosedyre som begynner å bli kjent etterhvert.
En fin natt med klar himmel men vinden var svært varierende.. hm slik er det noen ganger.
 
Ja ja alt er vel vi trenger nok et par dager å summe oss før vi kommer i gjenge i gjen....vi to