På vei til Ria de Pontevedra

The Loraas family's sailing diary
Liv-Marie & Lars Loraas / Lars Loraas
Thu 19 Aug 2010 12:04
Pos: 42:27.394N 08:57.152W
Pos: 42:22.524N 08:50.439W
Pos: 42:23.065N 08:45.775W
 
Nok en strålende dag i nord Spania - deilig.
I dag beveger vi oss til neste Ria - dvs. bukt, målet er en liten fiskelandsby ved navn Combarro.
Så jeg tok Oda ut Lars holdt på med litt av vært, vi hadde blitt enig om en MOB øvelse - det må jo til. Man må jo gjøre det første gang i fint vær. SÅ mens jeg slappet av ropte Lars at han hadde falt i vannet..... det var jo ikke han som falt men han kastet en bøye overbord. Jeg skulle da gjøre slik jeg skal gjøre om Lars er i vannet. Det var faktisk veldig OK å få prøvd det. Utstyret fungerte og jeg fikk det til i riktig rekkefølge. Lars sjekket om jeg gjorde slik jeg skulle. Han mente at dette skulle gå bra. Jeg for min del ønsker meg en slik øvelse 1 gang pr. mnd.... Bare så det sitter.
 
Ellers hva gjør vi når vinden uteblir og solen skinner - utenom å sole seg. Jo vedlikhold - pusset og sjekket diverse ting og tang - det må til :Det er jo når man minst aner det at noe uforutsett hender. Det kan jo lurt å prøve å være på den rette siden av den...

Alt vel ombord - i går fikk Lars nybaket brød - han gleder seg over det.... hm hm begynner han å bli litt bortskjemt tro... ja ja det gjør i så fall ikke noe
 
Koser oss