Torsdag 2. desember

The Loraas family's sailing diary
Liv-Marie & Lars Loraas / Lars Loraas
Thu 2 Dec 2010 10:10
 
Pos:
 
Go west.. det er nå mer viktig enn noen gang og du verden så deilig ... endelig riktig vei. I går var det en bra seildag og natta har vært OK også med hvite seil og genoaen på spribom.. en OK fart. Nå er Paraseileren i gang og vi får litt mer fart og det er bra. I natt så vi lys fra andre seilbåter.
 
Til helga skal det komme sterkere Passatvind så da regner vi mer litt større fart.. I går kveld feiret vi ombord med et godt måltid, jeg lag dessert til gutta "tilslørte byssepiker"... nesten som tilslørte bondepiker... samme prisnippet.. det var deilig. Vi hørte på musikk - i går var taffelmusikken Lillebjørn Nilsen... en gammel klassiker.
 
Vi hadde ikke fiskesnøret ute men i dag har Lars et håp om å få fisk... Så vi får se..
 
Ellers så går vaktssytemet av seg selv alt er vel ombord. Lars har jo snart bursdag også... så da får fruen ta frem det hun har på luringa....
 
Ha en flott dag alle som følger oss og vi koser oss.. her er det varmt både i havet og i lufta.