Sandspollen

The Loraas family's sailing diary
Liv-Marie & Lars Loraas / Lars Loraas
Fri 25 Jun 2010 16:20
Pos:59:39.91N 10:34.58E

Ja nå er første seilas unnagjort - 20NM.
Denne dagen startet tidlig - jeg hadde avtale med Lise, se www.ekeberghud.no
Der får man pleie og stell med kroppens største organ - Huden. Det var 2 fantastiske timer. Lise hadde åpnet for meg kl. 0800 slik at hun var ferdig med meg til resten av dagens kunder skulle komme.
Tok så buss og båt til Dronningen, der Lars var i full gang med å vaske båten grundig. Min gode kollega Vivi-Ann Sandersen ringte fra sitt ferie sted Hvaler for også å ønske oss farvel - tusen takk.
Klokke 12 kom Essi og Jan, etterhvert kom min bror Tor fra Molde, med mine to nevøer Tobias og Øyvind. Tor og Tobias hadde tatt flyet fra Molde for å ta farvel, det var en meget hyggelig gest.
Etterhvert kom også Kristian og Alexander - alle fikk servert litt mat og litt kaldt å drikke + kaffe og te. Til slutt litt sjokolade. Essi tok mange bilder som etterhvert blir lagt ut på vår hjemmeside.
Det ble emosjonelt å ta farvel med alle sammen, det er ikke godt opp for oss ennå hva dette innebærer. Men etterhvert vil vi forstå det tenker jeg. Essi tok bilen fatt og kom seg ut på Huk for å ta bilde av oss på vei ut Oslofjorden. Der møtte vi et kraftig vær men Oda la seg flott i vinden. Morsomt selv om vi holdt på å kræsje på en badebøye ved Huk.
Jeg vil også få takke alle mine arbeidskollegaer på HiO, EVU for god støtte og support den siste uken.
Vi møtte Aud og Per som kom i sin Iris en flott Riviera 925. Vi hadde avtalt siste kvelden sammen med de her i Sandspollen. I kveld skal vi spise sjømat og kose oss - det blir kanskje 14 mnd til vi møtes igjen. Rart men slik er det nå....

Mange gode tanker til alle som følger oss - vi er med dere alle sammen i våre tanker. Takk til deg også Norunn for gode ord i morges.