English Harbour, Antigua

The Loraas family's sailing diary
Liv-Marie & Lars Loraas / Lars Loraas
Sat 12 Mar 2011 10:19
Pos 17:00.240N 61:45.658W
 
En flott dag med god bidevindseilas sammen med den norske båten Sprelsk - vi seilte fra Desahies på Guadalope til English Harbour på Antigua som ble totalt 44 NM. Vinden var NE men vi fikk en god kurs slik at det ble en flott seilas. I tillegg var vindens styrke og Atlanterhavsbølgene av en slik karakter at det ble bra. Antigua er et nytt land med nye muligheter for oss. Denne øya skal spesielt være kjent for sine 365 sandstrender - like mange som det er dager i året og som Dominica hadde elver. Vi gleder oss til å utforske denne øya også. Vi har nå kommet "tilbake" til Karibia, slik vi er vant med fra de andre karibiske øyene lengre sør i Karibia. For Lars ble det nok Franske øyer hvor mange av de som jobbet i service næringen ikke hverken kunne eller kanskje ikke ønsket å hverken forstå eller snakke engelsk.  
 
Alt er bare kjekt og nå er Essi og Jan på rett øy for å ta fly hjem.