Årøsund - Jylland

The Loraas family's sailing diary
Liv-Marie & Lars Loraas / Lars Loraas
Wed 29 Jun 2011 15:32
 
Pos: 55:15.788N 09:42.521E
 
Ja da ombestemte vi oss igjen.. uffameg. Men skipperen våknet i dag og kom på at vinden snur i dag.. noe vi så i går. Crewet hadde et forslag om det i går men skipperen ville sove på det - så det gjorde vi. Så etter å ha vært hos bakeren - en stille stund sammen med mange andre som kom ut fra husene som hadde som mål - bageren. Å få kjøpt ferske bagevarer - her har vi nordmenn noe å lære. Det er helt supert.
 
Nå har vi kommet til det Jyllandske fastlandet - Årøsund. Dette er en privat marina men du verden bare gjestfriheten å treffe. Så nå skal vi vente på regnværet og NV som kommer i morgen før vi ser om vi torsdag eller fredag går gjennom Lille Belt. Vi er i grunnen ganske god på å ombestemme oss... (smil)
 
Alt er bra med oss ombord. I dag skal jeg grille klippfisk - vi gleder oss til det.