Onsdag 24.november

The Loraas family's sailing diary
Liv-Marie & Lars Loraas / Lars Loraas
Wed 24 Nov 2010 07:59
 
Pos:22:58.875N 18:49.872W
 
Ja vi seiler videre på det store havet med Parasailor og Fanny (Hydrovane) som deltar i perioder.. hun er til tider litt uberegnelig....men Lars "godsnakker" med henne da går det seg til...
 
Ellers har vi tre nå rullert en gang med vårt vaktsystem og det fungerer veldig bra med en vakt som heter "motherwatch".. en bonus med denne vakten er at man kan få sove en hel natt hvis alt er rolig.. det er jo bare så deilig..I går hadde Lars denne vakten og i dag har Tor Einar vakten... det er litt morsomt for vi kan selv bestemme hva vi ønsker å servere til lunsj og middag... litt småspenning må vi jo ha. Jeg har nå bakt et brød til frokost som inneholder masse godsaker. Det vet ikke "gutta" om men jeg tror det blir kjekt med varmt nybakt brød til frokost når de vokner til ny dag her på Atlanteren....
 
Denne natten til onsdag 24.nov. har som forrige natt vært stjerneklar med et flott skue på stjerner og planter på himmelen. Vi kan se lys fra andre seilbåter i horisonten men de er langt unna. Marie har sendt oss mail og fortalt at vi ligger et stykke bak i feltet med endel båter rundt oss. Oda er ikke av de raskeste båtene men sikker.. Jeg for min del blir jo mer og mer glad i Parasailoren vår. Den gjør jobben veldig bra og er utrolig stabil i vinden.
 
Ellers så går dagene med til lesing av både skjønnlitteratur og annen litteratur, diskuterer veivalg og posisjoner, snakker litt på VHF med andre båter o.l. Så dagene tusler avsted. Faktisk rolig og behagelig.Ingen har heller blirr sjøsyke...
 
Ha en fin dag alle som følger oss på denne ferden over havet.