Fredag 13.mai

The Loraas family's sailing diary
Liv-Marie & Lars Loraas / Lars Loraas
Fri 13 May 2011 11:54
Pos: 36:27.952N 32:45.048W
 
Ja så kom "bankekryssen" i går ettermiddag, nå for tiden dunker det godt i båten. Det er litt kjedelig med denne - med et penere ord "bidevindseilasen" som egentlig ikke er noe annet enn bankekryss. Det hopper og dunker bare verre for tiden. Det er et høytrykk som vi hilser på for tiden. Det skal vist både være stor og omfangsrikt. hm så slik blir det nok til vi kommer inn til Horta. Når vi kommer frem vet vi faktisk ikke helt nå. Vi trodde at vi klarte å holde mer direkte kurs mot Horta men det ser ikke slik ut. Vi får lese hva Mads gir oss av råd i dag. Akkurat nå seiler vi rett nord!
 
Ellers så laget Lars middag i går - det ble sunne pannekaker + bacon og sirup. Når vi skulle spise middag hadde bankekryssen kommet så jeg var ikke nevndeverdig sulten. Larsern spiste for oss begge to - greit det.
 
I morgen timene i dag passerte et cruiseskip ikke så langt bak oss. Det er litt koselig å se andre båter her utpå også. Det har ikke vært så mange av de.
 
Alt vel ombord.