Endestasjon- Plymouth

SY Coral IV
Kolbjørn Haarr and Otto Hulbak / Morten Persson
Mon 29 Jul 2013 14:31
Posisjon:
 
50:21.85 N 04.10.00 W
 
Da var vi ferdig med denne turen. Hadde et godt seilas til til Falmouth og var i land tidlig om morgenen. Alltid greit å sette føttene på brygga! Vi var da ganske slitne da vi hadde litt mangel på søvn kombinert med at intiativet på matlaging var litt dårlig.
Det viste seg at Falmouth Marina var stapp full og at vi ikke kunne bli der. Vi kunne bli der over natten, men måtte flytte oss innen mandag morgen. Dette passet oss ikke optimalt av flere årsaker..
Ringte litt rundt, men ingen marinaer med plass til oss. Fikk til slutt plass i Plymouth. Så etter litt frem og tilbake, om og men, så la vi da fra kai klar for nye 35 NM. Kraftig motvind på vei ut og bølgehøyde på ca 5 meter. Brukte ca 6 timer til Plymouth hvor vi la til kai i mye vind og bekmørke.
 
Har da sovet veldig godt i natt!! Dagen i dag består av flytting av båt til annen plass, vasking av klær, sengetøy, båt innvendig, båt utvendig, pakke cutterseil, skifte vannpumpe + + +
Richard har akkurat dratt med toget til London for å fly hjem. Jeg blir igjen for å ta siste rest. Tok ingen sjanser og har bestil bord på marinaens restaurant (tross at de mente det var totalt unødvendig....) Tenker å bestille forrett, hovedrett, hovedrett, dessert og dessert + en flaske rødvin. I morgen er det tilbake til NorgeSmilefjes
 
Vi har hatt et veldig fitn seilas som hadde passet for de fleste med litt ønske om seiling og åpent hav. Lite dramatikk og fantastisk seiling. Mange gode opplevelser og veldig fornøyd. Richard er en god mann å være på tur med!
 
Vesentlig mindre å skrive om i bloggen denne gangen, men for de som har hatt interesse håper jeg det har vært greit å følge litt med!
 
Morten