Onsdag 6 Mars

SY Coral IV
Kolbjørn Haarr and Otto Hulbak / Morten Persson
Wed 6 Mar 2013 21:03
Klokken er her nå 1700, hjemme er den 2200. Siste døgn har vært lite begivenhetsrikt seilingsmessig, med lite vind og fra feil retning i forhold til ideell kurs. Vi kom i går litt for langt vest i forhold til ønsket kurs 21 grader. I dag er farten øket til 5-6 knots i forhold til gårsdagens ca 4. Nå har vi også bedre kurs mer øst mot Azorene.
Båten fungerer utmerket. Noen spørsmål dukker opp, men løser seg etter hvert.
Ellers er det flotte dager i korte bukser og skjorter. God mat, god stemning - vi kunne ikke hatt det bedre. A pro po god mat: I går ettermiddag fikk vi en 10 kilos gullmakrell (tror vi) på kroken. Etter mer slit enn man skulle tro, den var fantastisk sterk og utholdende, var den i båten. To timer senere var den i panna. Fantastisk god fisk! Det ble mer enn nok til lunch i dag også.
Alle har det bra. Litt solbrente noen av oss, men det kan man leve med  - ikke sant Norge!
Måtte det vare!
 
Dagens blogger
Knut