Ett døgn inn i Rally Portugal

SY Coral IV
Kolbjørn Haarr and Otto Hulbak / Morten Persson
Sun 10 Jun 2012 15:13
47:43.743N 06:39.279W
9. juni Kl  12.20 kastet vi loss, og i skrivende stund har vi ett døgn bak oss. Været har variert fra vindstille og antydning til sol, men gjennom natten var det mye vind og ganske mye sjø – og regn. Mange fiskebåter. VHFen var hyppig i bruk, for gjensidig varsling som sikkerhet for at vi faktisk ser hverandre.
 
Det ble lite søvn i natt – og været som er varslet antyder at det kan bli lite søvn til natten også. Livet om bord går med til å sjekke værmelding, lage/spise mat og å prøve å få seg litt søvn. Ting går tregt og tungt i mye bølger, så vi har det faktisk litt travelt.
 
Vi håper å komme frem til Bayona på onsdag, men det er vanskelig å si sikkert.
 
Vedlagt et bilde fra avreisen fra Falmouth. Grått hav og grå himmel som vi har rundt oss nå, er ikke mye å ta bilde av. Legger derfor med noen flere bilder fra fredagens tur til Land’s end. Fantastisk flott sted hvor havet viser seg i all sin skremmende prakt.
 
//Otto
 
ps. Vi fikk ikke til å sende bildene via satelitttelefonen i dag. De kommer i neste runde.