Lørdag 23 Mars

SY Coral IV
Kolbjørn Haarr and Otto Hulbak / Morten Persson
Sat 23 Mar 2013 10:52
 
Ny dag, nye muligheter...
 
Var en rolig dag i går og en rolig natt. Fantastisk stjernehimmel og masse stjerneskudd. Vi har helt siden rundt kl 14 i går hatt 5 delfiner som leker rundt båten. Veldig flott å se på. Vi har både filmet og tatt bilder av de. Delfin er kanskje godt, men vi velger å holde utstyret ombord! Gøy med litt underholdning da..
 
Lørdag morgen starter som normalt. I dag er det Knut som lager frokost (egg og bacon), mens Ivar står på roret. Værmeldningen viser en rolig dag, men at det vil kunne ta seg litt opp i løpet av kvelden. Vi hjelper litt til med motor nå selv om skipper`s siste ukes mål om å nå Azorene innen søndag hardt skal gjøres. Det er gjennomført seriøse veddemål ombord om når vi ser land og om når vi legger til kai. De fleste går for mandag formiddag. Premeien sier jeg ikke hva er, men alle tror vi er tomme for Snickers.
 
Ole har sett et Portugisisk krigskip i dag. Akkurat nå lager han "lokkelyder" på dekk. Ser ut til at det fungerer da delfinenen bare blir fler og fler.. De er nå blitt seks!
 
Hjemme er vel mange i gang med påskeferie. Sikkert veldig deilig på fjellet nå. Husk solfaktor!
 
35:25.6 N 31:05.5 W
 
 
 
//Morten