Taliarte - Telde

SY Coral IV
Kolbjørn Haarr and Otto Hulbak / Morten Persson
Thu 2 Aug 2012 15:28

27:59.431n 15:22.056W

 

2. august. Maren, Andrea og jeg går fra Puerto Rico mot Las Palmas. Strekket er på 38 NM. Vi har planlagt en stopp underveis. Det var vindstille frem til Punta Tenefe. Deretter var 35 knop rett i mot – som ut av en sekk. Dette var meldt og ventet – og vi så skumtoppene i god tid før vi kom inn i vinden. Vi gikk for motor – og det var lite dramatisk, selv om det var en del bølger og sprut.

 

Vi la til i en fiskehavn – Taliarte. Vi lå ikke spesielt godt. Mye vind og mye sjø. Trygt for så vidt, men ikke behagelig. Selve byen var imidlertid trivelig. Ingen turister og yrende liv på stranden av spanjoler. Det var fortsatt mye vind og bølger i havnen på morgenen , og vi besluttet å dra videre til Las Palmas.

 

//Otto