Fredag 15.03

SY Coral IV
Kolbjørn Haarr and Otto Hulbak / Morten Persson
Fri 15 Mar 2013 13:24
Hilsen fra litt over halvveis. Det har vært en rolig natt med lite vind og bølgehøyde på kun 1-2 meter. Alle har fått sove godt. Morten har laget omelett til frokost og vi har fått vann på tankene for dusj. Fra de noe mer ekstreme forholdene til ren shampagne-seiling.
Fokk og storseil er oppe. Ligger med kurs rett på Azorene i 5,5 knops fart.
Vi merker forskjell i temeraturene nå. Det er blitt kaldere om natten og luften fuktig. Men i dag blir det shorts og solbading. Vi skal i dag endre CT- tid ombord (Coral Time) slik at det ikke blir mørkt kl 18 og lyst kl 05. Endrer da klokken til det som passer oss litt bedre.
 
Ønsker dere en god helg,
 
Hilsen fra Atlanteren
 
26:05.93 N 44:09.08 W
 
//Morten