Tirsdag 5 Mars

SY Coral IV
Kolbjørn Haarr and Otto Hulbak / Morten Persson
Tue 5 Mar 2013 14:24
15:12.9 N 60:42.8 W
 
Tirsdag 5 Mars
 
Gikk ut fra Saint Lucia 16:00 lokal tid. Da var båten klar for seilas etter 4 dager med arbeid. Anbefalt kurs fra Commandersweather var 21N. Pga lite vind (4-8 knop) har vi falt litt av kursen. Vindretning: 050 speed 5
Litt bølger i går som førte til at Knut matet krabbene, Ivar og Marius i "laber" form. Valgte å la de slappe av i natt. For det meste meg og Richard gjennom natten.
Fiskesnøret var ute i mange timer og rundt kl 04 så gikk bremsen på snella. 5 kg`s Snapper (tror vi). Fisken ble renset og skal spises til lunch. Det er varm og Ole, Morten og Marius bedriver badeaktiviteter i tau etter båten.
Neste nå er å sette ut gennoaen og bytte rev for mer seilføring.
 
Satser på en ny blogg på kveldenSmile emoticon
 
Morten