NYTT SEILAS AZORENE-ENGLAND

SY Coral IV
Kolbjørn Haarr and Otto Hulbak / Morten Persson
Thu 18 Jul 2013 19:30
38:31.911 N 28:37.35 W
 
Da var det endelig nytt seilas på gang!
 
Coral IV har nå ligget i Horta på Azorene siden April. Alt virker ok og snart er vi klar for 1200 nautiske mil + + over til England. Noe skal det alltid være og vår bagasje ble da ikke med hele veien. Min har ankommet i dag, mens Richard`s er fortsatt sporløst borte. Jeg har selvfølgelig gitt han det uvurderlige tilbudet om å overta mine klær under seilaset så fort jeg er ferdig med de! Tross dette virker han mot normalt interessert i å få has på sine ting før vi reiser i morgen!
 
Vi hadde belaget oss på mye dry-tech mat, men en tur i butikken i dag førte til x antall handleposer og gratis frakt til marinaen. Står bare småting igjen. Håper på å få tilbake et seil vi har levert til rep. Fylle diesel og så setter vi kurs i morgen “tidlig”.
 
Satser på at det blir litt blogging underveis. Sat.telefon og mailsystemer ser nå ut til å fungere som det skal.
 
Været er ikke det samme som sist. Værmeldingene viser at det vil være fra 0-20 knop. Så vi krysser fingrene for noen heftige squal`s og nok vind til å være i England innen 7 døgn. Skal vel holde hardt..
 
 
Morten