Siste blogg før ankomst St. Luci a

SY Coral IV
Kolbjørn Haarr and Otto Hulbak / Morten Persson
Thu 13 Dec 2012 22:08
14:18.24 N 60:09.96 W
 
Vi har 50 mil igjen til St. Lucia – på selveste Lucia-dagen. VI regner med 7 timer seiling i den relativt forsiktige vinden vi har nå – før vi er på høyde med øya. Jeg skal ta meg en liten lur nå, så får resten komme når vi er vel fortøyd. Da er det fremdeles noen timer til morgen i St. Lucia.
 
Dagen i dag har vært en ny solskinnsdag. Ikke noe å rapportere utover at her er så vakkert. Godt og varmt – riktignok med 3-4 korte regnskurer i løpet av dagen. KVelden kom med fløyelsluft. Det går sakte nå – akkurat som om vi riktig skal få nyte freden før vi kommer til det relativt støyende Rodney Bay.
 
Det virker som mannskapet ønsker å bli i båten noen dager. Det får de – men vi fortsetter regimet med en som ansvarlig for rengjøring nede og en ansvarlig for bysse – hver dag. VI har greid å holde god orden og hygiene på turen – selv om noen selvfølgelig er flinkere enn andre.
 
Vi har også planer om å få en grundig utvendig og innvendig vask, polering av dekk og stål osv. Ingen reparasjoner av betyning venter. Vi har tatt alt underveis.
 
For dere som først og fremst har fulgt bloggen med tanke på selve seilingen – blir dette kanskje den siste som sendes fra båt i sjø. Det er likevel ikke usannsynlig at det blir noen beskrivelser av ankomsten og livet i havn i dagene som kommer.
 
//Otto