Litt action: Bordet av Nederlandsk politi og toll

SY Coral IV
Kolbjørn Haarr and Otto Hulbak / Morten Persson
Fri 6 Apr 2012 10:12
52:57.085N 04:34.040E
 
Denne gangen ble det med mer enn snakket. Plutselig kom det en RIB opp aktenfra med fem mann fra nederlandsk toll og politi. De hoyet og ropte at de ville ombord, men at vi bare kunne fortsette å seile slik vi gjorde. Det satte jeg pris på. Vi gikk jo for fulle seil på en kryss i 7,5 knop.
 
De ville ikke som sagt ikke bare snakke. Pass, papierer på båten, hvor vi kom fra og hvor vi skulle til måtte fremlegges. I tillegg var det gjennomsøking av båten. Hele operasjonen varte nesten en time. Dette var gutter som kunne sine saker. Operasjonen ble gjennomført ytterst professionelt og på en veldig hyggelig måte.
 
På langseilaser gjelder det å få noen adspredelser i løpet av dagen. Dette var en vi satte stor pris, og det sa vi også til dem.
 
//Kolbjørn

JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image