Smådramatikk, dagen før avreise

SY Coral IV
Kolbjørn Haarr and Otto Hulbak / Morten Persson
Mon 2 Jul 2012 19:17
31:19.927N 10:04.552W
 
Jeg sto ved politistasjonen for å få stemplet ut passene våre. At politisjefen ikke viste seg til avtalt tid, fikk jeg raskt forklaring på. To brannbiler raste inn på havneområde. Jeg går rundt et hushjørne – og der, midt i svart røyk ser jeg masta vår. Jeg småløp bort, men kunne raskt konstatere at det var et lite stykke unna det brant. Likevel slik at dersom vindretningen hadde vært annerledes, kunne det i værste fall blitt brann hos oss – og i beste fall røykskader. Slik gikk det heldigvis ikke. Eskil tok et bilde som viser hvor nærme dette var.
 
Ellers hadde vi en hyggelig dag i denne ekstremt rustikke og annerledes byen.
 
Tidlig kveld – men ikke mye søvn. Det blåste kraftig, og neste morgen skulle vi komme oss ut av havna for å sette baugen mot Lanzarote.
 
 
Bildene:
  • Asle og Eskil i gamlebyen
  • Brann
 
//Otto

JPEG image

JPEG image