Tirsdag 19 Mars

SY Coral IV
Kolbjørn Haarr and Otto Hulbak / Morten Persson
Tue 19 Mar 2013 11:40
 
 
Posisjon: 30:27.1 N 38:17.5 W
 
 
Har en god dag på sjøen. Natten har vært ok og vi har faktisk hatt ca 5 knop i snitt. Det ligger værsystemer rundt oss nå som skaper mer vind og vi holder nå 7 knop på Fokk og Tryseil. På morgenkvisten i dag seilet vi litt rundt noen squals som lå på lur. Kom fint utenom de. Foran oss i det fjerne ser vi skyer og i forhold til værmeldingen skal vi nå de neste døgene kunne vente oss mer vær igjen. Vi er under 700 NM igjen til Azorene og vi holder rimelig rett kurs mot målet.
Vi byttet i går impeler på generatoren som da gjorde sus i serken. Så nå lader vi som normalt. Det har gått med mange timer nede i det trange rommet hvor generatoren sitter- Ole gikk av med seieren!
 
Det skjer ikke så mye her i dag forløpig. Vi har et stort problem som vi må løse før dagen er omme. Så snart jeg er ferdig med skriveriene her skal jeg finne frem de kreative egenskapene jeg har igjen for å løse dette. Det vil vel ikke få fatale følger om man bare lar dagen gå uten noen stor ståhei. Vi får se hva vi finner på, men mye kan være gjort med noe litt godt i glasset i kveld.  Kan være det dukker opp noen gode ideer i løpet av dagen. Når jeg ser bort på baggen med pyroteknisk utstyr blir jeg litt fristet, men best å la det være. Kake er heller ikke mulig.. Men synge, det skal vi!
 
Richard blir 35 i dag!
 
 
//Morten