Lørdag 16.03

SY Coral IV
Kolbjørn Haarr and Otto Hulbak / Morten Persson
Sat 16 Mar 2013 17:00
27:33.4 N 42:46.1 W
 
Ny ettermiddag her i Atlanteren. Natten var rolig med vind helt nede i 1 knop. Har store deler av natten og dagen i dag gått rolig for motor. Holder kursen litt nordlig i forsøk på å finne vind. Solen har vært fremme i hele dag. Det er varmt på dagen fortsatt over 25 grader i vannet. Vi produserer igjen både strøm og vann som normalt. I forhold til værmeldinger holder vi kursen litt nord i håp om å finne vind raskest mulig. Vi ser skyer langt fremme og skal få ok vind de neste dagene. Akkurat nå holder vi 3-4 knop med storseil og fokk.
Ellers skjer det ikke så mye her nå. Koser oss ombord. Har hatt en liten prat over VHF med en tysk tankbåt i dag. Han skulle til Kina..
Nå har vi funnet frem div. polish så vi kan piffe henne litt opp. Så til dere som leser- fortsatt god helg og god middag!Smile emoticon
 
 
Morten