Torsdag 7 Mars

SY Coral IV
Kolbjørn Haarr and Otto Hulbak / Morten Persson
Thu 7 Mar 2013 17:08
18:21.1 N 58:34.9 W
 
Da var det torsdag!
 
Onsdag ettermiddag var behagelig. Det ble en øl, det ble frivillig testing av ett stk Spinlock- vest, bading, fisking og sol. 3-4 knop på båten. Natten var grei selv om vi kjørte mest motor. Rundt kl 04 tok vinden seg opp og har fra da av holdt seg +/- 10 knop. Det gjør at vi i dag har en fart på litt over 6 knop i snitt. Maks har vært 7,6 knop. Vi har de to siste nettene hatt besøk av flyvefisk ymse steder både på dekk og nede i lugarer. Marius løsnet linen til gjesteflagg i går, noe som endte med at han måtte opp i masten å tre den på trinsen igjen. Han holder seg mest i skyggen sammen med Ole i dag også, mon tro hvorfor!
 
 
1989 nm i gjen til Azorene. Været ser noe bedre ut med tanke på vind og fart det neste døgnet. Vi holder oss på linje mot Azorene, men kan ikke gå så mye mer mot N, da det er ventet uvær (!) neste uke. Richard har full kontroll på seilføringen.
Ellers er det veldig varmt. Man må begrense tid i solen samtidig som det på dagtid er rundt 35 grader nede i båten.
 
Alle har det bra, mer vind kommer Smile emoticon
 
//Morten