Torsdag 14.03.2013

SY Coral IV
Kolbjørn Haarr and Otto Hulbak / Morten Persson
Thu 14 Mar 2013 19:45
Hei hei
 
Posisjon:   25.35.7 N 45:17.0 W
 
Fart: 5,2 Knop (SOG)
 
Halveis til Azorene
 
Da var det alt torsdag igjen. Onsdagen og natt til i dag har gått med til fantastisk seiling. Vinden noe ned til mellom 20 og 30 knop. Det har gitt oss god fart tross store bølger.
I dag er det vesentlig roligere. 15 knops vind og bare 2-4 meter høye bølger. Dagen har (siden 06:00) gått med til å få orden på Coral IV igjen. Både når det gjelder utseende og teknisk. Skulle gjerne gått i detalj, men i fare for å fornerme henne lar vi det være.
 
Ivar og Knut har fått veldig god kontroll på byssa. De har akkurat servert gryte-pasta-pølse-rett. Så også at de la 5 kalde pils til kjøling, men har ikke sett noe til de enda. De skal vel se om jeg får fikset dusjvann til de først..
 
Det ser ut til å bli en behagelig aften sittende ute i solen. I natt kommer vi til å få sove. Satser på en god dag i morgen hvor vi kan jage litt knop igjen.
Alle står på og yter veldig bra. Ingen får muligheter til å kjede seg Smile emoticon  Har fått laget til noe fiskeutstyr igjen så satser på nydelig Atlanterhavsfisk i morgen.
 
 
Morten