Biff og stekte poteter i 8 kn

SY Coral IV
Kolbjørn Haarr and Otto Hulbak / Morten Persson
Mon 2 Jul 2012 19:53
 
30:27.596N 11:21.407W
 
Det er et deilig liv. Vi går inn i kvelden. Selv med høy bølger og høy fart (fremdeles 8 kn) dekket vi bordet i cockpit og spiste biff, salat og råstekte poteter. Da vi skulle handle kjøttet, fikk vi oss ikke til å gjøre det på de bodene som sto der i solsteken. Vet jo det er tull, siden restaurantene sannsynligvis henter maten på de samme steder. Uansett, vi spiste middag på en god restaurant før vi dro fra Mogador. Der fikk vi kjøpe med oss kjøtt som vi kunne steke selv. Aldeles nydelig.
 
Vi hadde forresten deilig lunsj også i går. Veldig enkelt. På havna var det en rekke boder med bord, grill og utstilt fisk. Vi plukket ut de fiskene vi hadde lyst på, så ble de grillet og brakt til bordet vårt. Sjarmerende og godt.
 
Ola er definitivt blitt bedre. Spist litt biff (to munnfuller) etter å ha bare småspist på noen kjeks. Han deler nå vakt med onkel Asle. Jeg har kl 01.00 –04.00 vakten i dag, sammen med Nils. Vurderer å krype til køys nå for å være uthvilt til “hundevakta”. Blir ikke lett. Solen har akkurat gått ned, og fullmånen  smiler ned til oss.
 
//Otto