Forlatt Lanzarote med kurs for Fuerteventura

SY Coral IV
Kolbjørn Haarr and Otto Hulbak / Morten Persson
Sun 8 Jul 2012 12:34
 
28:40.040N 13:45.339W
 
Fin seiling, men litt lite vind. Fått en skade på storseilet, så vi velger å ikke bruke det før vi har fått fikset.
Har sagt farvel til Asle og Eirik. Etter en hyggelig felles frokost, kastet vi loss kl 09.00 og forlot dem på brygga. Trist – for vi har hatt det veldig hyggelig sammen. Hyggelig å gjøre noe “skikkelig” – og ikke bare være sammen i sosiale lag. Her har vi virkelig fått prøvd oss – og far og sønn Bjørnstad har igjen vist seg som noen man kan “gå i krigen” sammen med.
 
Nå er det Eskil, Ola og Nils ombord. Vi koser oss i solskinn – men bekymrer oss litt for avstanden til Puerto Rico – og fristen vi har for å komme dit. (Man burde aldri ha tidspress når man seiler...)
 
Igjen har vi hatt følge med delfiner. Utrolig hyggelig og sosial dyr – som tilsynelatende bare vil glede oss med sitt nærvær.
 
 
//Otto