Mustique

SY Coral IV
Kolbjørn Haarr and Otto Hulbak / Morten Persson
Thu 10 Jan 2013 23:36
12:52.65 N 61:11.38 W
Vi dro fra Tobago Cays ganske tidlig – og hadde nesten fire timer med 20 kn rett i nesa. Da gikk greit med motor og tre rev. Krysset oss oppover. Mye mindre vind enn vi har hatt i det sist. OK tur. Mustique er en privat øy med ca 80 hus – halvparten eiet av velstående “kjendiser”. (Vi takket ikke ja til omvising hvor kjendisene eiendommer ville bli pekt ut..) Det vi derimot gjorde, var å gå. Først til den søte lille flyplassen for å sjekke ut av St. Vincent and the Grenadines – siden vi forlater landet i morgen tidlig. Deretter spaserte vi over øya til østsiden. Utrolig vakkert. Lunsjen som vi inntok i båten før vi gikk i land ( en diger hummerhale fra dagen i forveien for midt vedkommende. Damene mine avsto.. Men hardkokt egg og skinke er jo heller ikke dårlig).
 
Når vi nå er kommet tilbake til båten – gjentar vi suksessen med pannerkaker og bacon. Heidi er i full sving og vidunderlig duft sprer seg i båten.
 
//Otto
 
Bildene:
  • Mustique har masse skilpadder
  • Fiskemarked hvor de selger Conch-shell (de store konkyliene)
  • Iskrem i solnedgangen før vi drar ut på båten for middag
 

JPEG image

JPEG image

JPEG image