Morgenstund har gull i munn..

SY Coral IV
Kolbjørn Haarr and Otto Hulbak / Morten Persson
Tue 5 Jun 2012 08:56
Jeg vet ikke hva som er galt med mannskapet i Coral. Vi var enige om å ikke stresse – men ta en lang morgen. Klokken har knapt nok bikket 08.00.  Kolbjørn er på land og dusjer. Richard har vært der. Morten lager frokost. Jeg har kost meg med litt teoretiske småoppgaver – og ikke minst værsjekk i håp om å finne en tjeneste som melder fint nok vær til at vi kan starte. Bare Steinar zzzzzzzz – men det er ikke så farlig. Han er så veldig våken ellers....
 
Regnet pøser ned. Det ble tre dusjer på morgendusjen: Dusj til dusj. Dusj og fra dusj dusj.
 
Som Kolbjørn skrev i går, var vi veldig i villrede om hva vi skulle gjøre i dag. Vi er ennå ikke mye klokere. Venter med  endelig beslutning til vi får informasjon fra regatta ledelsen. I mellomtiden får vi gjøre oss livet behagelig. Blir ikke så vanskelig. Duften av kaffe og nystekte rundstykker sprer seg i salongen. Eggene koker og glasset med bitter appelsinmarmelade er på bordet.
 
I kveld er vi bedt på middag i en nabo-båt – “Firedrake”. Tre skraphandlere, erkebritisk fotball hooligan format. Drikker whisky i ølglass. Vet ikke om vi tør. Må nok rømme havnen før kl 19.00.
 
Fortsettelse følger...
 
//Otto m_CIMG1627m_CIMG1628m_CIMG1629m_CIMG1630m_CIMG1634m_CIMG1636m_CIMG1637m_CIMG1638