Hurra for Richard

SY Coral IV
Kolbjørn Haarr and Otto Hulbak / Morten Persson
Tue 19 Mar 2013 17:58
Richards bursdag har foregått rimelig rolig. Akkurat ferdig med en bitteliten feiring da med litt middag, en øl og to Macallan Selected Oak. Richard har blitt sendt på skattejakt og sier selv han aldri har fått så mange gaver på en bursdag de siste ti årene. Dette fant han på skattejakten ombord i Coral:
 
1. Ett par nye vantette sokker (motorrommet)
2. En Snickers (fremre bad)
3. Et pr. enganshansker og en EC Dollar (skap bak sofa)
4. 20 EC dollar + 2 sett sov i ro (dørken nede ved batteriene)
5. En boks med hermetisk ananas + et sett tannpirkere (fremre bad)
6. En "flaske" Underberger (dørk)
7. En flair som skal testes i kveld (Bak setet ved roret styrbord side. Denne er stjålet ombord i håp om at eier ikke vil legge merke til det)
 
Han virker utrolig fornøyd Smile emoticon 
 
Ellers har vi fortsatt god driv i dag. Akkurat forsøkt en butterfly-variant med tryseil og cutter. Fungerte ok, men må nok litt skarpere på kursen. Det blåser litt opp, men ser ingen squal forløpig. Satser på en rolig natt med god fart. Flairen skal prøves når det blir mørkt. Fryktelig lyst til å prøve en nødrakett, men tar ikke sjansen! Vil ikke ha en Cape Size på hekken....
 
God kveld og god natt fra: 30:54.9 N 37:47.5 W
 
 
//Morten