Azorene

SY Coral IV
Kolbjørn Haarr and Otto Hulbak / Morten Persson
Wed 27 Mar 2013 11:32
Hei Hei
 
Det går rykter om at det har vært etterlyst litt mer blogging. Vi har jo nå ligget på Azorene i noen dager. Hadde god fart siste døgnet og ankom havnen Horta sent søndag. Det regnet og blåste kraftig i en fin kombinasjon med meget begrenset motorkraft. Siden det også var mørkt så må jeg vel si at det å bevege seg inn i kaiområdet var blitt en utfordring. Valgene var få- så da var det frem med litt guts igjen. Det endte med at vi la båten (etter forholdene) perfekt til i Horta marina. Ankerdram, en tur på kaia og god natt. Lenge siden vi har sovet så godt Smile emoticon
 
De siste dagene har gått med til div. gjøremål på båten. Den hadde behov for så mangt. Vi har jobbet fra morgen til kveld og er nå i ferd med å bli helt ferdig. Da er båten tilbake i "ship shape"
Kveldene har gått med til litt god mat og god drikke. Den legendariske pub`n for langturseilere med navn Peter`s er verdt et besøk!
 
Målet har vært England. Det rekker vi dessverre ikke i denne runden. Værforholdene over Atlanteren gjorde at vi brukte flere dager enn hva vi hadde som estimat (15-18 døgn) I tillegg har det vært ting med båten som har vært nødvendig å få orden på før den hadde vært klar for nytt lengere seilas. Lokale væreprognoser viser også til mye vind (akkurat nå blåser det 30 knop inne på kaien som ligger beskyttet til )
Folk skal tilbake på jobb til uken og båten på beklageligvis etterlates her på Azorene.
Vi vil snart komme tilbake ang. neste seilas videre. Hvem som da reiser er usikkert!
 
Totalt sett er vi veldig fornøyd med turen hit. Vi har hatt en fantastisk tur, med alt fra bading etter båten, fiske av gullmakrell til seige nattvakter og full storm. Vi sitter igjen med en veldig god erfaring og har hatt en tur vi vil huske resten av livet. Så håper jeg det har vært moro for dere å følge bloggen. Vi takker for muligheten og ønsker Coral IV lykke til med ferden videre.
 
//Morten
 
Posisjon: 38:31.8 N 28:37.5 W