Fredag

SY Coral IV
Kolbjørn Haarr and Otto Hulbak / Morten Persson
Fri 8 Mar 2013 23:46
Da var det fredag kveld her også. Som man sikkert har fått med seg så har den første uken på havet båret preg av en i overkant rolig tilværelse. I ettermiddag hadde værgudene bestemt seg for å vekke oss opp fra dvalen med en vaskeekte squal. Det blåste 20 knop fra alle retninger og det regnet bøtter. Etter 15 minutter var vi tilbake i den samme tralten med sol, varme og flass.
Det var deilig å kjenne at det fortsatt var liv i oss og om dere har lest værmeldingen jeg sendte før i dag så ser det ut til at vi kan få litt vær fremover. Når sant skal sies så håper jeg virkelig nå at vi får litt mer ordentlig vind. Vi er blitt nødt til å gå en god del for motor, men begrenser farten veldig for å spare diesel. Nok sol og nok tresmak, på tide med litt ordentlig fart i båten. Håper på å få dette i løpet av helgen Smile emoticon
 
Ellers er alt fortsatt bra her. Akkurat nå sitter jeg faktisk alene på roret med pc`n i fanget. De andre har alt lagt seg (19:30 "lokal" tid) da de forbereder seg for nattevakter på hele 2 timer og 15 minutter. Jeg og Richard deler nettene i to da med selskap av de andre som går sine turnuser. Ipad`n til Otto er jo full av app`s, så første man ut i natt er Marius. Han skal utfordres i 4 på rad og PingPong. De litt eldre skal få prøve seg på noen iq tester!
 
Jeg får slappe av videre med å telle stjerneskudd. God natt fra Atlanteren!
 
//Morten