Søndag 24 Mars

SY Coral IV
Kolbjørn Haarr and Otto Hulbak / Morten Persson
Sun 24 Mar 2013 12:39
Da skal vi snaret begynne å se land etter 21 dager i åpen sjø. Horta Marina på Azorene er nå ca 55 nm foran oss. Alle ombord (utenom skipper`n) har ment det vil bli å legge til kai mandag morgen. Men en kveld, natt og dag med ca 20 knops vind rett bakfra og seilene i butterfly har sjømilene gått unna. Vi har siste 12 timer hatt en fart på 8-9 knop. Det blir som han sa, i havn søndag kveld.
 
Nå har vi jobbet med balansen i over 20 dager så det skal bli deilig med litt land under bena. Skal bli greit med en litt lang dusj, en barbering og er vi heldige blir det ut på en sen middag Smile emoticon
Skal vel ikke se bort ifra at det blir noen sms og noen telefonsamtaler ut over kvelden også !
 
Delfinene forlot oss i går og er byttet ut med tre hvaler. Vi vet ikke hva de heter, men så lenge de holder litt avstand fra roret er det bare hyggelig å ha de på besøk!
 
 
 
Posisjon: 38:00.3 N 29:35.0 W
 
//Morten