Lørdag

SY Coral IV
Kolbjørn Haarr and Otto Hulbak / Morten Persson
Sat 9 Mar 2013 22:02
20:20.0 N 54:54.3 W
 
Flott lørdag veldig lik de andre dagene. Mange squals i sikte, men ingen av de har besøkt oss i dag. Dønningene er blitt større og er målt til 5 meter på det største. Litt mer vind , men fortsatt for lite til å holde fart av karakter. Dagen har bestått av kontinuerlige forsøk på å endre seilføring for å få opp farten. Ellers bare de vanlige små gjøremålene (finne noe å fikse, lage mat, bade etter båten, smøre folk med faktor 50 osv. ) Ble servert lapskaus a`la Ivar i dag. Veldig godt Smile emoticon
 
Rundt kl 06 i dag tidlig fikk vi napp på fiskestanga. Da jeg kom opp i cockpit hadde Knut og Richard holdt på i 30 minutter. En time etter måtte jeg ha pause og leverte stanga tilbake til Knut. Bremsen sto på fullt, men det vi sveievet inn dro den bare ut igjen. Vi var veldig forsiktige, men til slutt knakk stangen. Kort tid etter røk snøret. Det må ha vært en hval- kjente det litt på styrken Winking smile emoticon
 
I morgen er det søndag. Vi får se, men er mulig vi da har noe mer spennende fra "Breaking News" Atlanteren!
 
//Morten