Siste etappe for Kolbjørn og Ola v

SY Coral IV
Kolbjørn Haarr and Otto Hulbak / Morten Persson
Sat 16 Jun 2012 21:04
 
41:37.1783N 08:76.5562W
 
Litt utenfor skjema seilte vi fra Bayona til Poveo de Varzim i dag. Skjønt seilte og seilte. Det var nesten ikke vind, så det ble mye motor. Utenfor skjema: Jeg dette legget går egentlig i morgen, men da sitter allerede Olav og Kolbjørn på flyet hjem til Norge. Dels hadde ikke jeg lyst til å seile alene – og dels hadde de andre lyst på en siste tur. Vi besluttet derfor å reise en dag før. På tross av lite vind, ble det en trivelig tur. Sommeren kom innom en tur, så det ble riktig godt og varmt. Olav stekte biff til formiddagsmat. Vi hadde det helt greit...
 
Etter planen skulle vi kjørt med bil tilbake til Bayona i kveld, for å være med på middag og premieutdeling. Jeg er blitt sylte forkjølet – med en tung og dyp hoste. I tillegg har jeg fått en brist i et ribben, så det er ikke så behangelig å hoste. Jeg besluttet derfor å holde meg hjemme på båten. Også de andre fant at de heller ville ha en rolig kveld i Poveo.
 
I morgen blir det å rydde båt når de andre har reist. Resten av båtene i Rally Portugal forventes inn i løpet av ettermiddagen. Så får helsa styre aktivitetene ellers. Nytt mannskap – Terje Aastorp og Ingvild Moen kommer på mandag – og tirsdag morgen fortsetter vi på neste etappe nedover Portugal-kysten.
 
Det er en annen norsk båt med  - Ravi – med Svein Inge Berentsen og Harald Horjen som eiere. Veldig hyggelig – ikke minst som Svein Inge er bror av venn og tidligere sjef i mange år – Gustav. Så liten er verden.
 
Bildene:
Jeg tok en morgenkaffe mens de andre våknet..
Mange gamle bygninger i Bayona
Vi spiste middag på Paradoren i Bayona. Her nyter vi et glass cava på terrassen før middagen.
 
//Otto
 

JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image