Tid for sightseeing

SY Coral IV
Kolbjørn Haarr and Otto Hulbak / Morten Persson
Fri 8 Jun 2012 07:47
50:10.729N 05:03.088W
 
Vinden er fremdeles voldsom. Båten rykker i fortøyningene. Ikke fordi den vil av gårde, men det blåser rett og slett veldig kraftig også her inne i den beskyttede havna.
 
I går kveld kom det inn to Swan 51 direkte fra Azorene, og la seg på utsiden av oss. De hadde mildt sagt hatt røft vær. 10 meter bølger og 60 knops vind (64 knop er orkan) i halvannet døgn tar på. De var dødsslitne og glade for endelig å ha kommet i havn.
 
Steinar og Morten tok 0630 toget til London i morges for å dra hjem. Så nå er det Olav, Otto og Kolbjørn som er mannskapet. Slik det ser ut nå, kaster vi loss søndag morgen. Men det kan endre seg. Lavtrykkene står i kø. For å hjelpe oss å ta beslutning på om vi får et stort nok værvindu til å komme oss over, får vi assistanse av www.frivind.no . De setter sammen værmeldinger akkurat tilpasset vår tur.
 
Dette er det vi forsøker å unngå: http://www.youtube.com/watch?v=x00qIthuX3g
 
//Kolbjørn Smilefjes