Fredag 22 mars

SY Coral IV
Kolbjørn Haarr and Otto Hulbak / Morten Persson
Fri 22 Mar 2013 11:01
Da er det fredag og vi har hatt et veldig behagelig døgn. Slappet av, sovet og spist godt. Ikke så mye å melde om uten at vi må si det var deilig med litt roligere forhold. Akkurat nå skulle vi da helst hatt mer vind for å få opp farten. Det er ikke veldig langt igjen til Azorene og det er faktisk flere ombord som ser frem til fast jord under bena. Vi har brukt dagen til å vaske litt, fylle siste kanner med diesel + nyte litt av solen som nå er fremme. Frokost var nydelig havregrøt (Richard fikk til og med servert på sengen) og til lunsj er det planlagt fiskesuppe.
Når det gjelder fisk og fisking så husker dere sikkert at stangen brakk. Fant en annen ombord så for 4-5 dager siden ble vi igjen fiskende atlanterhavsfarere. Det å fiske i storm har vi fått dårlig erfaring med, da vi endte med å få Coral IV + div. på kroken. Så nå har vi ikke mer enn 10 meter snøre, noe som blir litt snaut på 2000 meters dyp. Derav ingen fersk fisk, så Toro må gjøre jobben.
 
Vi holder 3-4 knop. Små bølger og liten vind.
 
Noen har ringt oss to ganger. Har hatt handsfree stående i telefonen så har ikke hørt noe. Får ikke lest av hvem det er.. Bare å ringe igjen Smile emoticon
 
Posisjon: 33:54.7 N 32:49.8 W
 
Ha en god fredag!
 
//Morten