Mandag 18 Mars

SY Coral IV
Kolbjørn Haarr and Otto Hulbak / Morten Persson
Mon 18 Mar 2013 13:07
Posisjon er : 29:05.4 N 39:38.2 W
 
Må beklage at det har tatt litt tid fra sist jeg skrev noe, men har vært uten muligheter for å lade pc. Nå er vi tilbake Smile emoticon
 
Søndag ettermiddag, natt og i dag har det vært nesten vindstille. Ikke vindsystemer i sikte. Vi har gått for motor gjennom natten, men er nå for seil og holder +/- 2 knop. Skulle veldig gjerne sust avgårde i 7-8 knop mot Azorene, men uten vind og begrenset med diesel har vi en dag hvor vi ligger litt på været.
En ting er når vi har ok driv mot målet, noe annet er å nesten ligge stille. En tur over Atlanteren bærer preg av mange forskjellige utfordringer. Det gjelder da også tolmodighet! Men hvem vet, med ref. til lørdagens blogg så kan det være at vi om 20 minutter ligger rett ut i en storm igjen. Passer litt dårlig nå som vi snart skal bade....
 
Mye av dagen har gått med til å bedrive litt vedlikhehold + forsøke å få orden på ting vi har hatt problemer med. Coral IV er veldig godt rigget med mye bra utstyr, men som også kan gi noen utfordringer. Mye av dagen i dag har frem til nå gått med til å skru på generator da den ikke får kjøling som den skal. Har noen små utfordringer med litt forskjellig. Gjelder å se lese bruksansvisninger, plage Otto på e-post samt sette fire mann på saken som alle funderer på forskjellige løsninger. Da går dagen da....
 
Vi har fått ny værmelding. Legger den kanskje ut senere i dag. Må bare lese den selv først.
 
Hilsen,
 
Morten på været
Ivar på roret
Knut på kaffe`n
Marius i vannet
Richard i skyggen
Ole på sofa`n