Søndag

SY Coral IV
Kolbjørn Haarr and Otto Hulbak / Morten Persson
Sun 10 Mar 2013 22:10
 
21:21.2 N 53:13.7 W
 
Natt til søndag var forholdsvis rolig. Vi var så heldige å slippe å gå for motor. Ingen spesielle hendelser i løpet av natten. Flyvefisken tar fortsatt noen turer innom båten, men det er bare hyggelig!
Litt mer vind på morgenen i dag. Mer vind og squals har ført til en snittfart på ca 8 knop med forseil og storseil (rev 2) Vinden har ligget på mellom 12 og 35 knop. Bølger på 4-6 meter.
Storseilet har slitasje vi ikke turte seile videre med i denne vinden. Ole har hatt vondt i hodet i hele dag og 5 minutter før middag finner skipperen ut at det seilet skal fikses asap (som da er med en gang) og at Ole var rette man for jobben. Etter 2 min med "head of sails" (Richard) var planen klar. Arbeidet ble gjort noen meter over bommen så på med sele og div. sikringer. Ikke helt enkelt med båt i så mye bevegelse, men 40 min så var alt i orden og middagen kald. Godt jobbet og hodeverket forsvant.
 
Nå er vi snart klare for natten. Ivar limer dolokket, Marius slapper av, Richard har vi ikke sett på en stund (tror han sover) og Knut står på roret. 18 knops vind og 6 knop på båten (SOG)
Har vært første natt og dag med litt ordentlig vær så folk er litt slitne (litt lite søvn på enkelte) Båten fungerer veldig bra. Midlertidig stans av vannforbruk, men skal få produsert i løpet av natten.
 
Med ønske om en ny strålende arbeidsuke til dere hjemme- God natt fra AtlanterenSmile emoticon
 
//Morten