The white cliffs of Dover

SY Coral IV
Kolbjørn Haarr and Otto Hulbak / Morten Persson
Sat 7 Apr 2012 20:37
51:07.117N 01:018.655E
 
The white cliffs of Dover var vakrere enn jeg noensinne hadde forestilt meg. Vi ble så inspirerte at vi lastet ned The White Cliffs of Dover med Vera Lynn og spilte den høyt på utehøytalerne mens vi sang med. Neida, vi er ikke gammelmodige, men slår bare fast at det nok er den sangen som har gjort klippene mest berømt.
 
Vi ble kalt opp av Dover coastguard da vi var seilt ganske tett oppunder klippene. De mente vi burde sjekke kartene og vår egen posisjon, fordi de mente at vi allerede var på “shallow waters”. Det var vi ikke, men bra at de følger med Smilefjes
 
Fra klippene og inn til havna hadde vi 4 knops motstrøm. Det var en ny opplevelse.
 
Nå har vi hatt middag på byen. Tradisjonell engelsk mat. Roald og Hallgeir reiser hjem i morgen tidlig, så det ble en aldri så liten oppsummering av reisen så langt. Det kom ikke fram noen overraskelser, annet enn at det så langt har vært en super opplevelse. Hav, hardt vær, flott vær, kaldt, kameratskap, lite søvn, flotte naturopplevelser, god mat, mye latter og mange erfaringer rikere.
 
Resten av oss kaster loss grytidlig i morgen tidlig for å nyte godt av 2-3 knops medstrøm i retning Plymouth.
 
//Kolbjørn

JPEG image

JPEG image