Eastbourne til .....

SY Coral IV
Kolbjørn Haarr and Otto Hulbak / Morten Persson
Fri 27 Apr 2012 23:04
50:27.45N 003:31.73E
Planen var jo at vi skulle seile til Plymouth i påsken. Slik ville ikke været det. – Men aldri så godt at det ikke er godt for noe. Det ble da en anledning til en lang-weekend med seiling i Syd-England. Denne gangen med et helt nytt “crew” – og til og med med innslag fra spinnesiden: Andrea og venninne Hanne var med. Ellers var det Morten (Persson) og Ivar (Presttun) fra kontoret samt Oddvar (Hulbak). Tilsammen 6 personer.
 
Vi ankom Eastbourn på litt forskjellig tidspunkt utover fredagskvelden. Ro var det ikke i båten før ved halv to tiden. Det var meldt mye vind – økende utover dagen – så vi besluttet tidlig start. REvelje kl 05.00 og vi var i slusen ut av Sovereign Marina i Eastbourn kl 05.30. Frokosten tok vi mens vi gikk for motor. Vi ble ferdig med frokosten, vinden kom og vi hadde frisk seiling. Opprinnelig plan var å seile gjennom natten til Torquay, men værvarselet gjorde at vi definerte Portsmouth innenfor Isle of Wight som mål. Morsom seiling tvers gjennom flere regattaer. Fint å se den berømte øya – og vi endte med å gå på innsiden helt til Lymington.
 
Denne bloggen skrives på mandag kveld – hele to dager etter at lørdagen. Ingen av crewet husker noe særlig så langt tilbake. Ingen hjelp til blogg skriveren med andre ord. Vi får håpe på mer hjelp når vi rykker frem til nærmere fortid.
 
//Otto

JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image