Panama update pos 8:55N 79:30W

Natibou
Hans and Monica Ahlinder
Sun 14 Feb 2010 18:41
Vi har nu gått igenom Panama kanalen vilket gick smidigt, men var lite nervöst. slussarna är enorma. Ni ser oss längst ner till vänster. Bilden är en skärmdump från den webkamera som sitter på en mast vid kanalen, som vår son Joakim tog när vi passerade Miraflores Lock i slutet på kanalfärden. Vi är katamaranen i mitten. Man går igenom som en "flotte" av tre båtar.
 
Monica har flugit hem till sin mammas 90 års dag, så jag är ensam här nu. Men BWR familjen är stor så vi var 20 pers från BWR som gick på karnevalen tillsammans igår. Det var vilt och kul, men enligt initierade källor inte i klass med den riktiga karnevalen i Brasilien. Så idag är det lite tungt i skallen. I morgon åker vi på en coach tour upp i bergen, och nästa vecka så åker vi mot Perlas Islands en vecka innan avresan mot Galapagos, en av höjdpunkterna på resan. Vi hörs.
 
/Hans