60 nm utanför Västsahara 20.00 Söndag kväll positi on 26:41N 15:38W

Natibou
Hans and Monica Ahlinder
Sun 15 Nov 2009 20:48
En fin dag på havet. Fångade 2 jättefina Doradas, Jocke du skulle varit med! tappade ytterligare en. En av dem andra BWR båtarna har fått 2 stycken BLUE MARLIN!! Dem var mer än tre meter långa och dem var tvungna att klippa linan efter 1 timme, med 1000 meters lina ute....
 
Lugn o fin segling under dagen, nu på natten blir det nog motorgång tyvärr pga ingen vind. I morgon (Måndag) kväll ser det ut som vi ansluter till passadvindarna som kommer från Nordost vilket blir perfekt för oss. Väder prognosen för dem närmaste fem dagarna ser mycket stabilt och bra ut.
 
Skickar med lite bilder på fiskafänget och avresan från Lanzarote i Lördags.
 
/Hans

JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image