Lördag morgon 0830 position 21:15N 27:57W

Natibou
Hans and Monica Ahlinder
Sat 21 Nov 2009 08:28
 
 
En härlig dag till på havet, nu också med vind! Vi surfar nu fram i full fart med spinnaker eller gennaker, och vi har ett väldigt stabilt väderläge dem närmaste dagarna. Vi hade ett roligt besök i förra natten. När jag satt på mitt nattpass så gick plötsligt en fågel, modell inte helt lite, in genom dörren när jag satt vid nav bordet. Det är en fågeltyp som en "liten albatross". Vi har sett dem segelflyga i vågorna många gånger, dem är helt otroligt skickliga flygare. Jag tror att den hade flugit in i vårt storsegel och ramlat ner i sittbrunnen, trodde först den var skadad, men efter en dags vila så flög den iväg. Den var "tam" och bodde ute i sittbrunnen, och hade inget emot att bli upplyft och smekt. Så mamma fick som hon ville, en fågel!
 
Lite bilder på alla fantastiska soluppgångar och solnedgångar, mamma på nätet, mamma bakande för första gången, spinnaker segling etc - vi har det ganska bra!
 
/Hans 

JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image