Lødingen

Fryd
Wenche Magerøy/Ulf Dahlslett
Tue 2 Jul 2019 21:29
68:24.90N 15:59.77E

Gikk fra Harstad kl 13.00. Egentlig skulle vi venta 30 min til. Vi skulle gå da det var høyvann i Harstad. Da ville vi hatt medstrøm hele veien. Men Ulf leste feil på høyvannet... så det ble motstrøm nesten hele veien. Men bare rundt 1 knop mot. Neste gang går vi mellom 30-60 min etter høyvann, da vil det bli medstrøm nesten hele veien. Var fremme i Lødingen kl 18.20. Der møtte vi Aventura med Stefania og Bengt Arild ombord. Artig å møte kjentfolk. I Harstad var vi på besøk hos Rolf og Inger. Det var veldig trivelig. De kom å henta oss i havna og vi var på hytta rett utenfor Harstad. Det er på seiltur man møter gamle kjente. Artig med masse mimring. Nå seiler vi her i nærområde noen dager med Aventura. Været ser ut til å bli bra.